Артилерія рф вдарила по Чорнобаївці та Зміївці на Херсонщині, серед поранених однорічний хлопчик

Артилерія рф вдарила по Чорнобаївці та Зміївці на Херсонщині, серед поранених однорічний хлопчик

Укрінформ
Артилерія рф обстріляла Чорнобаївку на Херсонщині, поранений однорічний хлопчик. Окрім того, у селі Зміївка в результаті ворожого обстрілу поранені двоє людей.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Херсонської ОВА, передає Укрінформ.

"Щойно російська артилерія вдарила по Чорнобаївці. Через ворожий обстріл поранення дістав однорічний хлопчик", - йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначили, що зараз карета “швидкої” везе малюка до лікарні, аби медики могли врятувати його життя. Хлопчик у середньому стані тяжкості, уламками скла йому поранило вуха та обличчя.

Водночас у селі Зміївка Херсонської області внаслідок чергової атаки російських загарбників поранення дістали 54-річний місцевий житель та 34-річний волонтер із Кривого Рогу, повідомляє пресслужба ОВА.

За даними ОВА, місцевий житель дістав уламкове поранення стопи, у волонтера травми тяжчі.

Читайте також: росіяни обстріляли Часів Яр на Донеччині, поранена жінка

"Чоловік, що прибув допомогати людям, котрі живуть під постійними обстрілами, сам потрапив під щільний ворожий вогонь. Він дістав уламкові поранення руки з неповною ампутацією предпліччя, складні перелами руки та ноги", - зазначили в обладміністрації.

Постраждалі доправлені до Бериславської лікарні. Медики надають їм необхідну допомогу.

Як повідомляв Укрінформ, 28 лютого в Херсонській області через ворожі обстріли загинули четверо мирних жителів, є поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-