росіяни обстріляли Часів Яр на Донеччині, поранена жінка

росіяни обстріляли Часів Яр на Донеччині, поранена жінка

Відео
Укрінформ
На Донеччині сьогодні, 1 березня, внаслідок ворожого обстрілу міста Часів Яр поранень зазнала місцева жителька, яку відвезли у лікарню в Костянтинівку.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Головне управління ДСНС України у Донецькій області та опублікувало відповідне відео транспортування рятувальниками пораненої жінки.

«На Донеччині не припиняються ворожі обстріли. Міста та села потерпають від бойових дій. Сьогодні внаслідок обстрілу міста Часів Яр поранень отримала жінка 1948 р.н. На місце обстрілу виїжджали на автомобілі швидкої медичної допомоги до місця події, надали постраждалій першу домедичну допомогу й транспортували її до лікувального закладу в місто Костянтинівка», - йдеться у повідомленні.

У Часовому Яру на Донеччині загарбники обстріляли також школу.

«Ще одна школа на Донеччині постраждала від російських обстрілів — цього разу у Часовому Яру. Місто зазнало обстрілу сьогодні вдень. Окрім школи, пошкодження отримали три житлові будинки», - написав керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Читайте також: Війська рф минулої доби 20 разів обстріляли Херсонщину, двоє загиблих

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ. Кожного дня ворог вбиває та травмує мешканців регіону, руйнує будинки та цивільну інфраструктуру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-