В окупованій Кадіївці вибухнули фури з російським боєкомплектом - Гайдай

В окупованій Кадіївці вибухнули фури з російським боєкомплектом - Гайдай

Укрінформ
У тимчасово окупованій Кадіївці (донедавна – Стаханові) стався вибух на одному з заводів – підірвались вантажівки зі снарядами.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«У Кадіївці сталася «бавовна», там на території заводу росіяни намагалися сховати фури з боєкомплетом», - написав Гайдай.

Судячи з повідомлень місцевих пабліків, вибух стався на Кадіївському вагонобудівному заводі, одному з найрозвиненіших підприємств Луганщини, який загарбники перетворили на військову базу.

Також очільник Луганщини зазначив, що у ворога були спроби наступальних дій у Білогорівці та поблизу Кремінної. Зокрема, в районі Макіївки та Невського. Наступи росіяни проводять переважно вночі.

Читайте також: У Чорноморському та Євпаторії пролунали вибухи

Окупанти з важких калібрів щоденно обстрілюють деокуповані населені пункти, де ще залишаються мирні жителі. За словами Гайдая, у них з’явилося багато дронів-камікадзе. Вони їх активно використовують на Луганському напрямку.

«Чекаємо на надходження засобів боротьби проти цих дронів», - долав Гайдай.

Як повідомляв Укрінформ, росія почала запускати іранські БПЛА Shahed із брянської області, сподіваючись скоротити дистанцію до Києва та розтягнути сили української ППО.

Фото: gettyimages

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-