«Припинення вогню» неможливе до виведення військ рф з України - Подоляк

«Припинення вогню» неможливе до виведення військ рф з України - Подоляк

Укрінформ
Жодних "мирних планів" з припинення вогню до виведення російських військ з території України не може бути, оскільки це прагнення росії, щоб посилити свої військові потуги.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твіттері, передає Укрінформ.

"Негайне припинення вогню" – це бомба уповільненої дії. На цьому наполягає рф, щоб «заморозити конфлікт», утримати контроль над окупованим і набрати військової потужності. За 9 років ми дізналися криваву ціну «припинення вогню». Тому жодних «мирних планів» до виведення ru-військ", - підкреслив Подоляк.

Читайте також: Просто припинення вогню не означатиме мир, росія має вийти з України – Бербок

Як повідомляв Укрінформ, МЗС Китаю у роковини нападу росії на Україну опублікувало свою “позицію щодо політичного врегулювання української кризи”. Документ складається з 12 пунктів: повага до суверенітету усіх країн; відмова від менталітету холодної війни; припинення бойових дій; відновлення мирних переговорів; вирішення гуманітарної кризи; захист цивільного населення та військовополонених; безпека атомних електростанцій; зниження стратегічних ризиків; сприяння експорту зерна; припинення односторонніх санкцій; підтримання стабільності промислових ланцюгів і ланцюгів поставок; сприяння постконфліктній відбудові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-