Залужний обговорив із генералом Міллі посилення української ППО

Залужний обговорив із генералом Міллі посилення української ППО

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив із головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі необхідність посилення спроможностей системи протиповітряної оборони України.

Про це Залужний написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"У сьогоднішній телефонній розмові з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі ми традиційно приділили увагу питанням постачання військової техніки, озброєння і боєприпасів у рамках міжнародної технічної допомоги Україні, ситуації на лінії фронту та подальшим планам Сил оборони нашої держави щодо деокупації її території", - написав Залужний.

Крім того, під час зустрічі головнокомандувач ЗСУ актуалізував необхідність посилення спроможностей системи протиповітряної оборони України, зокрема й за рахунок надання багатоцільових бойових літаків F16.

"Подякував генералові Міллі, керівництву та народу Сполучених Штатів Америки за послідовну підтримку нашої держави у боротьбі з неспровокованою та невиправданою агресією росії. Кожний отриманий снаряд, кожна одиниця озброєння і техніки - це врятовані життя українських військових та мирних громадян. Завдяки допомозі партнерів ми тримаємося і неодмінно переможемо", - додав Залужний.

Читайте також: За роки війни ми стали міцнішими за бетон і сталь: Залужний подякував українцям за стійкість

Як повідомлялося, головнокомандувач сил НАТО в Європі генерал США Крістофер Каволі переконаний, що надання Україні передового західного озброєння, зокрема винищувачів F-16, безпілотних літальних апаратів і ракет великої дальності, дозволить їй перемогти росію.

Фото: zsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-