Гуменюк пояснила, чому висадка російського десанту в Придністров’ї неможлива

Гуменюк пояснила, чому висадка російського десанту в Придністров’ї неможлива

Укрінформ
Висадка російського десанту в Придністров’ї неможлива, оскільки Україна ніколи не дозволить російським літакам перетнути свій повітряний простір.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, відповідаючи на питання щодо можливості висадки російського десанту в Придністров’ї.

«Висадка десанту в Придністров’ї неможлива апріорі, адже це необхідно пересікти повітряний простір або країн НАТО, або безпосередньо України. Ну хто ж їм дозволить! Ті сили, які зараз там зосереджені на самій території Придністров’я, скоріш за все, з глибоким подивом спостерігають за тими повідомленнями щодо їх потужності, які розповсюджує російська пропаганда. Ми зі свого боку і кордону, і позиції розуміємо, що наша відсіч буде абсолютно потужною. Наші сили зосереджені вздовж кордону адекватні тій загрозі, яка гіпотетично можлива, якщо вони відчайдушно рвонуть», - наголосила Гуменюк.

Читайте також: росіяни на Херсонщині відсуваються до Криму та риють окопи – Гуменюк

Як повідомляв Укрінформ, ще торік у Генштабі заявили, що українські сили ППО збиватимуть повітряні цілі окупантів, які будуть рухатись до Придністров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-