ОК «Північ»: Зафіксований рух російських колон у напрямку Чернігівщини - готують провокацію

ОК «Північ»: Зафіксований рух російських колон у напрямку Чернігівщини - готують провокацію

Укрінформ
російські загарбники готують можливі провокації до роковин свого повномасштабного наступу з метою звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Оперативне командування "Північ".

росіяни "готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу, скоріш за все, метою є звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності. Про це свідчать дані розвідки, де зафіксований рух колон військової техніки в районі кордону із Чернігівською областю без знаків розпізнавання та живою силою, що була одягнена у піксель, схожий на форму Збройних сил України", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: кремль може готувати провокації «під чужим прапором» всередині рф — польська розвідка

Як заявили в ОК "Північ", "Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем і, на відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають подібного на меті".

"Кожен воїн дотримується загальноприйнятих правил ведення війни, не посягаючи на чужі території, а виключно захищає рідну землю від нахабного та підступного ворога", - підкреслили в командуванні.

Читайте також: На Запоріжжі загарбники готують провокації «за донецьким сценарієм» - Федоров

Як повідомлялося, у міноборони росії звинуватили Збройні сили України у нібито підготовці провокації щодо невизнаного Придністров'я. Як твердять у рф, Україна нібито інсценує наступ росіян з Придністров'я, для чого українські військові будуть одягнені у військову форму рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-