Бельгія розпочала навчати українських військових керувати підводними безпілотниками

Бельгія розпочала навчати українських військових керувати підводними безпілотниками

Укрінформ
Міністерство оборони Королівства Бельгії навчає українських військових застосовувати підводні безпілотники, які незабаром надійдуть до ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на інформацію міністерки оборони Бельгії Людівіне Дедондер.

«Міністерство оборони Королівства Бельгії організувало навчання для українських військових з застосування підводних безпілотних апаратів, які Бельгія поставить в Україну», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Британія передає ЗСУ гелікоптери Sea King, здатні полювати на субмарини

Як зазначається, група українських військових прибула до Бельгії у першій декаді лютого для проходження навчань в рамках Місії Європейського Союзу з надання військової допомоги на підтримку України (EUMAM Ukraine). Завдяки Міністерству оборони Королівства Бельгії українські військові проходитимуть навчання на підводних безпілотних апаратах, які Бельгія поставить в Україну.

«Я висловила їм свою підтримку і віддала належну честь за мужність, яку вони демонструють майже рік», - цитує пресслужба міністерку оборони Бельгії.

Читайте також: Флот морських дронів: для України – ідеальний засіб оборони з моря

Як повідомляв Укрінформ, уряд Бельгії 27 січня ухвалив рішення про виділення найбільшого на сьогодні пакета військової допомоги для України на суму 92 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-