росія заховала свою авіацію від ударів Збройних сил України - розвідка

росія заховала свою авіацію від ударів Збройних сил України - розвідка

Укрінформ
Бойова авіація країни-терориста розміщена в основному на території рф, щонайменше за 200 км від державного кордону України поза досяжністю вогню українських сил.

Про це представник воєнної розвідки України Андрій Юсов повідомив у коментарі Kyiv Post, передає Укрінформ із посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

Юсов зазначив, що за оцінками ГУР, росіяни можуть використовувати авіацію для підтримки наземних сил загарбників на сході України.

"Ці сили в першу чергу можуть бути використані на Донбасі. Наступ росії на сході триває, і це реалізація плану путіна щодо захоплення до кінця березня територій Донецької та Луганської областей", – сказав Юсов.

Проте представник ГУР прогнозує, що спроба москви завоювати східні регіони України зазнає невдачі – з літаками чи без них.

"росії не вдасться реалізувати цей план. Щоб захистити Україну, нам потрібно посилити не лише нашу ППО, а й авіацію, зокрема", – додав представник ГУР.

Читайте також: росія може використати 22-24 лютого до сотні ракет - Веніславський

Як повідомляв Укрінформ, США та їхні союзники скептично ставляться до того, що москва досягла можливості захоплення та утримання нових територій, попри збільшення чисельності військ росії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-