Дві крилаті ракети рф пролетіли небезпечно близько від Південноукраїнської АЕС

Дві крилаті ракети рф пролетіли небезпечно близько від Південноукраїнської АЕС

Укрінформ
Під час ранкової ворожої ракетної атаки дві крилаті ракети пролетіли небезпечно близько від Південноукраїнської АЕС.

Як передає Укрінформ, про це НАЕК «Енергоатом» повідомляє у Телеграмі.

«росія вчергове вчинила акт ядерного тероризму. Сьогодні, 18 лютого 2023 року, під час чергової масованої ракетної атаки рф на Південноукраїнській АЕС о 8:25 та 8:27 зафіксовані прольоти двох ворожих крилатих ракет», - йдеться у повідомленні.

Повітряні об’єкти рухалися руслом Південного Бугу в напрямку міста Первомайськ Миколаївської області й пролетіли небезпечно близько до ядерного об’єкту.

«Загроза поцілити в реактор з можливими наслідками – ядерною катастрофою – знову була високою. Це черговий акт ядерного терроризму рф, що загрожує безпеці всього світу!», - наголосили в Енергоатомі.

Читайте також: Енергосистема після ранкової ракетної атаки повертається до нормальної роботи

Організація вкотре звернулась до МАГАТЕ з вимогою вжити всіх можливих заходів для припинення ядерного терроризму рф, виводу військових формувань росії з території Запорізької станції та встановлення демілітаризованої зони навколо неї, а також безпольотної – над усіма атомними об’єктами України.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 18 лютого російські загарбники випустили по Україні чотири ракети типу "Калібр" з Чорного моря, дві з них знищені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-