Війська рф знову вдарили по прикордонню Сумщини й Чернігівщини - понад 50 влучань

Війська рф знову вдарили по прикордонню Сумщини й Чернігівщини - понад 50 влучань

Укрінформ
Війська російської федерації у п’ятницю завдали чергових ударів по прикордонних населених пунктах Чернігівщини й Сумщини, за першу половину дня зафіксовані понад пів сотні влучань.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування «Північ» повідомляє у Телеграмі

Зокрема, з 11:51 до 12:45 відбулися 12 влучань, імовірно, із самохідних артилерійських установок у районі села Колос Чернігівської області.

З 11:45 до 11:50 росіяни били по району села Заруцьке Сумської області – зафіксовані 30 влучань, імовірно, з реактивних систем залпового вогню. З 11:55 до 12:57 у районі села Мефедівка влучили десять снарядів із САУ.

З 13:14 до 13:16 у районі села Бачівськ Сумської області зафіксовані два влучання, імовірно, із міномета 120-міліметрового калібру.

Читайте також: Війська рф уночі випустили по Харківщині сім ракет С-300

Втрат серед особового складу та техніки, за даними командування, немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Як повідомлялося, зранку 17 лютого російські війська вдарили по селищу Есмань Сумської області, влучивши по його території сім разів. Удари ворог здійснював зі ствольної артилерії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-