Внаслідок нічної атаки рф критичних влучань на території України немає – Подоляк

Внаслідок нічної атаки рф критичних влучань на території України немає – Подоляк

Укрінформ
Унаслідок ракетної атаки росії проти України у ніч на 16 лютого критичних влучань немає.

Про це розповів радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк в інтерв’ю "24 каналу", повідомляє Укрінформ.

"Треба дивитися не за кількістю збитого, а за кількістю й обсягу завданих збитків, тобто чи влучили вони кудись. Не маємо сьогодні критичних влучань. Це ключове", – зазначив він.

Подоляк проінформував, що серед випущених російськими загарбниками минулої ночі ракет було зафіксовано один "Онікс" (протикорабельна ракета – ред.).

Читайте також: Армія рф за добу обстріляла 11 областей України — зведення ОВА

За його словами, росіяни шукають іншу тактику, щоб зменшити свої ракетні витрати.

"Незалежно від того, яку тактику вони будуть використовувати, у цьому немає жодного військового сенсу", – запевняє радник очільника ОП, додавши, що російські загарбники це теж розуміють.

Подоляк також не виключив, що на річницю повномасштабного вторгнення рф спробує здійснити чергову масовану атаку. За його словами, до 24 лютого росіяни спробують накопичити той обсяг ракет, який вони завжди використовують для масованого удару протягом трьох хвиль, і спробують "показати, що в них ще є порох у порохівницях". "Але чи ми якось інакше на них дивитимемося, чи скажемо: так, ми вас уже боїмося, ой, точно, давайте вже якось закінчувати цю війну?" – зауважив він.

Читайте також: Подоляк розповів, скільки похоронок має приходити на рф щодня, аби фіналізувати війну

Як повідомлялося, сили та засоби Збройних сил України вночі 16 лютого знищили 16 із 36 запущених російськими військами ракет.

Раніше керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк зазначала, що росія готується до чергового масованого ракетного удару. Враховуючи тенденцію робити перерву між атаками близько двох тижнів, не виключено, що наступна ракетна атака може відбутися 24 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-