Автоматизація логістичних процесів у ЗСУ набирає обертів - Резніков

Автоматизація логістичних процесів у ЗСУ набирає обертів - Резніков

Укрінформ
Реформа щодо автоматизації логістичних процесів в українській армії набирає обертів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

«Повномасштабна війна внесла низку вимушених коректив у багато процесів. Деякі реформи йдуть повільніше. Але деякі - навпаки - набирають обертів, бо без цього ніяк.

Однією з цих нагальних змін є автоматизація логістичних процесів, зокрема, облік в ЗСУ за допомогою німецької ERP системи SAP», - повідомив Резніков.

За його словами, наразі процес автоматизації торкнеться двох напрямків:  автоматизації обліку речового майна та автоматизації обліку запчастин, модулю ремонту техніки.

За інформацією міністра, зараз тривають консультації із Німеччиною.

«Наразі обговорюємо з SAP SE (Німеччина) деталі запропонованого пакету ліцензій, технічної і консультаційної підтримки. Наповнюємо команду, здебільшого - з рядів мобілізованив, потрібних SAP спеціалістів. Робоча група з представниками армій країн-членів НАТО, які використовують таке ж як і ми рішення, - SAP4HANA, вже працює», - повідомив міністр.

Паралельно спільно з Мінцифри триває активний пошук донорів, які допоможуть з компʼютерною технікою. Наразі запчастини для першої закордонної САУ вже внесені в систему, повідомив міністр.

Читайте також: Логістика для армії: Резніков обговорив зі Столтенбергом перехід до натівської системи

SAP SE  - німецька корпорація, розробник програмного забезпечення та надавач послуг консалтингу, яка виробляє корпоративне програмне забезпечення та забезпечує підтримку програм для компаній будь-якого розміру в усьому світі.

Як повідомляв Укрінформ, 7 лютого міністр оборони Олексій Резніков  запевнив у продовженні реформ навіть під час війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-