Моніторингова група встановила, куди у білорусі надійшли «Іскандери»

Моніторингова група встановила, куди у білорусі надійшли «Іскандери»

Укрінформ
Моніторингова група "Беларускі Гаюн" вважає, що дивізіон оперативно-тактичного ракетного комплексу “Іскандер” отримала 465-та ракетна бригада зс рб.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на групу в Телеграмі

«У вихідні пропагандисти опублікували сюжет, присвячений «Іскандерам». У сюжеті наводиться коментар «командира ракетного підрозділу» у званні підполковника. При цьому нарукавний знак у військового не замазаний. На відео можна чітко розглянути цифру 465 на нарукавному знаку. Таким чином, ми абсолютно правильно припустили, що «Іскандери» передали до 465-ї бригади», - йдеться у повідомленні.

1 лютого міноборони рб повідомляло, що білоруські військові розпочали повну самостійну експлуатацію оперативно-тактичного ракетного комплексу (ОТРК) «Іскандер». Тоді на опублікованих відомством фото та відео нарукавний знак у військовослужбовців, які експлуатують «Іскандери», був замазаний. У "Беларускі Гаюн" зробили припущення, що комплекс надійшов на озброєння 465-ї ракетної бригади (в/ч 61732, Осиповичський район), на озброєнні якої знаходиться кілька дивізіонів ТРК «Точка-У». Це єдина в зс рб ракетна бригада. 

Читайте також: росіяни в білорусі почали імітувати зліт носіїв «Кинджалів» - моніторингова група

Як повідомляв Укрінформ, росія розмістила на території Білорусі ракетні комплекси "Іскандер" і С-400, а С-300 перекидає на Донеччину, щоб наносити удари не тільки по інфраструктурі прифронтових міст, а й по українських військах. 

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-