російські військові неспроможні підготувати мобілізованих для успішного наступу – ISW

російські військові неспроможні підготувати мобілізованих для успішного наступу – ISW

Укрінформ
російські військові вичерпали свої сили в Україні та не здатні належним чином підготувати новобранців до проведення успішного наступу.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у аналізі вашингтонського аналітичного центру “Інститут вивчення війни” (ISW).

“Усі російські військові формування (дислоковані в Україні - ред.) стали неефективними в бою під час попередніх етапів війни та, найвірогідніше, були поповнені мобілізованими. російська армія, схоже, неспроможна підготувати своїх мобілізованих до проведення ефективних механізованих наступальних операцій протягом короткого часу, що минув від призову”, - стверджує аналітики.

Зазначається, що як українські військові, так і російські націоналісти вважають низькою спроможність росії за чинних умов вести масштабні наступальні дії у Донецькій області.

Читайте також: Ми позбавили росію панування в Чорному морі - Резніков

“Вірогідна кульмінація та тактичні провали російських сил довкола Вугледару, певно, ще більше ослабили переконання російської ультранаціоналістичної спільноти у тому, що російські сили здатні вести переконливі наступальні дії”, - наголошують в ISW.

Нагадаємо, українські військові продовжують знищувати російських загарбників. Так, минулої доби наші захисники відбили 11 атак ворога у Луганській та Донецькій областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-