До Конгресу США внесли резолюцію щодо припинення допомоги Україні

До Конгресу США внесли резолюцію щодо припинення допомоги Україні

Укрінформ
Десять членів Палати представників США спільно внесли до Конгресу резолюцію з вимогою негайно припинити підтримку України у війні із росією.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, автором резолюції виступив член Палати представників від Республіканської партії Мет Гейц, пише Fox News.

Зазначається, що резолюція під назвою “Втома від України” закликає Адміністрацію США “припинити військову та фінансову допомогу Україні та спонукати сторони до укладення мирної угоди”.

У тексті документа зазначається, що від початку повномасштабного російського вторгнення до України, США стали найбільшим донором України, виділивши їй загалом понад 110 млрд дол на фінансову, військову та гуманітарну допомогу.

Читайте також: Трампу напередодні виборів відновили доступ до сторінок у Facebook та Instagram

У резолюції перераховується довгий перелік обладнання, наданого Штатами Україні, та наголошується, що цим запаси США були суттєво зменшені, “чим було знижено готовність країни у випадку конфлікту”.

Читайте також: Республіканці в Сенаті закликали Байдена прискорити військову допомогу Україні

Водночас Fox News зауважує, що очільники Республіканської партії в обох палатах Конгресу США загалом підтримують подальшу допомогу Україні задля відбиття нею російської агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-