Зараз у росіян немає змоги захопити Одесу - Резніков

Зараз у росіян немає змоги захопити Одесу - Резніков

Укрінформ
Міністр оборони України вважає, що російські загарбники не полишатимуть надій захопити південне місто, але їм це не вдасться.

Про це міністр оборони Олексій Резніков заявив під час брифінгу у Media Center Ukraine — Odesa, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для того, щоб ризикувала саме Одеса, вони повинні мати панування на Чорному морі. А ми позбавили їх цієї можливості. Після застосування наших українських “Нептунів” крейсер “москва” пішов за відомою всім адресою. Підійти з моря до Одеси не бачу жодного шансу», - зазначив Резніков.

Резніков підкреслив, що для того, щоб зайти в місто по суходолу, загарбникам потрібно перейти річку Дніпро, пройти Херсон і Миколаїв. Минулого разу ця спроба не мала успіху.

Читайте також: Наступ ворога протягом 10 днів: буде гаряче, але перспективи у ЗСУ — обнадійливі

«Завдяки мужності та обороні миколаївців минулого разу їм це не вдалося. У Херсоні їх вже немає. Природним захистом є річка Дніпро із зруйнованими мостами та переправою», - уточнив Резніков.

Як повідомлялося, міністр оборони Олексій Резніков провів в Україні зустріч з міністром оборони Литви Арвідасом Анушаускасом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-