Розвідка Британії проаналізувала вплив погоди на перебіг ситуації на фронті

Розвідка Британії проаналізувала вплив погоди на перебіг ситуації на фронті

Укрінформ
Погодні умови продовжують відігравати значну роль у ході війни росії в Україні. Оскільки земля замерзла, умови пересування на сході України в останні тижні практично не змінилися.

Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ. 

Як зазначається, 8 лютого температура на поверхні землі становила близько 0 градусів за Цельсієм. Прогнози на майбутній тиждень передбачають підвищення температури ґрунту та танення снігу, що, ймовірно, погіршить умови пересування пересіченою місцевістю на Донбасі.

За даними британської розвідки, умови пересування по пересіченій місцевості, ймовірно, будуть у найгіршому стані через сильний бруд у середині-кінці березня.

«Командири з обох сторін, швидше за все, намагатимуться уникати планування великих наступів у такий час. Однак передбачувані політичні чи оперативні можливості можуть переважити ці побоювання, як показало вторгнення росії наприкінці лютого 2022 року», - йдеться у зведенні.

Читайте також: ЗСУ відбили атаки ворога біля 19 населених пунктів у трьох областях

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому зведенні британська розвідка проаналізувала ситуацію у дельті Дніпра та на Кінбурській косі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-