ЗСУ зберігають контроль над більшістю логістичних маршрутів навколо Бахмута – британська розвідка

ЗСУ зберігають контроль над більшістю логістичних маршрутів навколо Бахмута – британська розвідка

Укрінформ
російські війська досягли певних успіхів у своїх зусиллях ізолювати Бахмут, проте українські сили зберігають контроль над більшістю маршрутів логістичного забезпечення захисників міста.

Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому в неділю Міністерством оборони Великої Британії у Твіттер, передає Укрінформ. 

Як зазначається у зведенні, протягом останнього тижня російські війська досягли незначних успіхів у спробах оточити місто Бахмут на Донеччині.

У британській розвідці припускають, що після останніх атак росіян дві основні автомагістралі M03 і H32, які використовуються українськими захисниками для постачання своїх підрозділів у місті, можуть перебувати під загрозою прямого вогневого ураження з боку ворога.

Крім того, напередодні воєнізовані формування пвк «вагнера», з високою імовірністю, змогли захопити другорядну дорогу, яка сполучає Бахмут із містом Сіверськ.

«Бахмут стає все більш ізольованим, хоча численні альтернативні маршрути логістичного забезпечення захисників міста залишаються доступними для українських сил», - зазначається у зведенні.

Читайте також: Зеленський: Найважче у Бахмуті, у Вугледарі, на Лиманському та інших напрямках

У попередньому зведенні британської розвідки йшлося про те, що включення росією окупованих територій України до свого Південного військового округу не вплине на ситуацію на фронті, оскільки на війну проти України москва направила сили з усіх військових округів рф і для управління ними створила спеціальний штаб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-