Україна і світ придушать спроби рф на реванш – Зеленський

Україна і світ придушать спроби рф на реванш – Зеленський

Укрінформ
Україна готується до можливих наступів росії по напрямках фронту та разом із партнерами готує відсіч окупантам. 

Про це поінформував президент України Володимир Зеленський під час звернення до 342-го дня війни.

«Наші сили оборони й безпеки, державна влада України, наші партнери – ми всі разом спрямовуємо наші зусилля так, щоб Росії не лише не вдалося відігратися на полі бою, а щоб окупант втратив у своїх спробах реваншу останню надію на агресію», - сказав він.

Читайте також: Зеленський: Готуємо нові реформи, які змінять соціально-правову та політичну реальності

Водночас президент підкреслив, що під час чергової наради з військовими та керівниками розвідки було детально опрацьовано поточну ситуацію на всіх основних оперативних напрямках та перспективи. Зокрема, визначали, до чого готуються сили рф, і чим Україна вже відповідає  на спробу росії до реваншу. 

Також Зеленський повідомив, що подякував за нещодавно затверджений потужний оборонний пакет премʼєр-міністру Бельгії Александру де Кро. Заразом у  розмові з  премʼєр-міністром Канади Джастіном Трюдо очільник України охарактеризував ситуацію на півдні та розповів про постійні штурми на Донеччині.  

«Обговорили, чим можна доповнити нашу оборонну взаємодію. Окремо торкнулися питання санкцій та міжнародної ізоляції Росії», - сказав він.

Читайте також: Цей тиждень має бути повною мірою євроінтеграційним - Президент

Як повідомляв Укрінформ, уряд Бельгії 27 січня ухвалив рішення про виділення найбільшого наразі пакета військової допомоги для України на суму 92 млн євро.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-