У Міноборони обговорили з виробником дронів Switchblade постачання озброєнь для ЗСУ

У Міноборони обговорили з виробником дронів Switchblade постачання озброєнь для ЗСУ

Укрінформ
Заступники міністра оборони України Володимир Гаврилов і Денис Шарапов зустрілися з представниками американської компанії AeroVironment, що спеціалізуються на виготовленні баражуючих боєприпасів та ударних безпілотних літальних комплексів.

Як передає Укрінформ, про це Міноборони повідомляє у Телеграмі.

«В ході зустрічі відбулися двосторонні консультації щодо постачання озброєння AeroVironment для потреб ЗСУ та взаємодії компанії з українськими виробниками озброєння і військової техніки», - йдеться у повідомленні.

Представники України подякували компанії та уряду США за надані як матеріально-технічну допомогу.Силам оборони комплекси БПЛА. 

У Міноборони зазначили, що надалі очікується плідна співпраця за іншими типами БПЛА американської компанії.

Читайте також: За проєктом «Армія дронів» вже закупили 1711 безпілотників

«Ми готові працювати з Міноборони й українськими виробниками зброї в рамках надання матеріально-технічної допомоги, а також через інші програми які існують між нашими країнами», – заявив віцепрезидент AeroVironment Чарлс Дін.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони України уклало 16 контрактів з українськими виробниками безпілотних літальних апаратів, цього року на цей сегмент має бути спрямовано близько ₴20 мільярдів.

Фото: МОУ, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-