Ворог обстріляв лікарню під Краматорськом

Ворог обстріляв лікарню під Краматорськом

Фото
Укрінформ
На Донеччині в Іванівці під Краматорськом загарбники вчетверте з повномасштабного вторгнення обстріляли лікарню, де було 20 пацієнтів, ніхто не постраждав.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фотографії руйнувань. 

«Вчетверте з повномасштабного вторгнення росіяни обстріляли лікарню в Іванівці під Краматорськом — у ній було 20 пацієнтів, ніхто не постраждав», - написав Кириленко.

За його словами, на Волноваському напрямку за добу загарбниками пошкоджено 17 будинків у Вугледарі, вісім у Богоявленці; постраждали Пречистівка і Новоукраїнка.

На Донецькому напрямку напередодні росіяни обстріляли Курахове і Дачне зі «Смерчів», у результаті у селі пошкоджено двоповерхівку і гараж. В Авдіївці впродовж ночі були численні поодинокі обстріли та один масований артобстріл, на ранок — обстріли з артилерії, «Градів» та авіаракетами.

«На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 1 поранена у Бахмуті. У Парасковіївці поранено 4 людини, пошкоджено 6 будинків, у Васюківці 4 будинки, у Никифорівці — ще 1. Під обстріли потрапили околиці Часовоярської громади та Іванопілля Костянтинівської громади», - зазначив керівник ОВА.

Читайте також: У Бахмуті через ворожі обстріли пошкоджені міськрада та Палац культури

Він додав, що також напередодні росіяни завдавали ударів по містах у відносному тилу: у Слов'янську пошкоджено два будинки, у Покровську — територію підприємства.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Фото: Павло Кириленко / Донецька ОДА (ОВА)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-