У Бахмуті через ворожі обстріли пошкоджені міськрада та Палац культури

У Бахмуті через ворожі обстріли пошкоджені міськрада та Палац культури

Укрінформ
На Донеччині внаслідок обстрілів з боку російських загарбників за минулу добу пошкоджено міськраду, Палац культури, котельню та багато житлових будинків. Також дістали поранення цивільні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фотографії руйнувань.

«На Волноваському напрямку під інтенсивними обстрілами Вугледар – пошкоджено 42 будинки. Також на території громади обстріляні Новоукраїнка та Богоявленка – пошкоджено будинок, без жертв… У Бахмуті пошкоджені міськрада, Палац культури, Центр надання соціальних послуг та котельня», – написав Кириленко.

За його словами, на Донецькому напрямку відбувалися поодинокі обстріли Мар'їнської громади та Авдіївки – у місті постраждали житлові будинки та садовий кооператив.

Напружена ситуація в Соледарській громаді, де пошкоджено кілька приватних будинків у Парасковіївці та два у Васюківці. Інформація про постраждалих не надходила.

Читайте також: Під Бахмутом загинув срібний призер чемпіонату України з фігурного катання Дмитро Шарпар

«На Лисичанському напрямку понад 20 прильотів зафіксовано в Торському і Зарічному Лиманської громади – без жертв», – зазначив керівник ОВА.

Він нагадав, що на Горлівському напрямку внаслідок вчорашнього обстрілу Костянтинівки поранено п’ять людей, пошкоджено 10 багатоповерхівок. Всього за минулу добу російські загарбники поранили 10 жителів Донеччини.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Фото: Павло Кириленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-