Спецпідрозділ розвідки за підтримки ЗСУ здійснив нічний рейд в районі Нової Каховки - ГУР

Спецпідрозділ розвідки за підтримки ЗСУ здійснив нічний рейд в районі Нової Каховки - ГУР

Укрінформ
Українські розвідники провели розвідувальний рейд в тилу у окупантів в районі Нової Каховки, в ході якого знищили командний пункт окупантів, щонайменше 12 осіб особового складу, БТР та захопили полоненого.

Про це в Телеграм повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, передає Укрінформ.

Як повідомляється у ніч з 23 на 24 січня група спеціального призначення Головного управління розвідки Міністерства оборони України за участі Збройних сил України провела розвідувальний рейд в тил окупантів у районі Нової Каховки.

"Попередньо, завдяки співпраці з місцевими партизанами та за допомогою спеціальних технічних засобів, розвідники встановили точне місцезнаходження передового пункту управління рашистів. Попри щільне мінування берегової лінії та встановлені фортифікаційні споруди, група переправилась через річку та висадилась на протилежний берег. Вступивши у бій з ворогом, розвідники гранатометними пострілами знищили будинок, в якому знаходився командний пункт", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Космічна розвідка рф потрапила у колапс через міжнародні санкції - ГУР

Сприйнявши висадку як спробу прориву лінії оборони, військові рф одразу залучили бойові резерви – підрозділ сил спеціальних операцій, авіацію та бронетехніку. Завдяки цьому розвідка отримала вичерпні дані щодо кількості, складу та місць розташування ворожих резервів. 

Як зазначають в ГУР, в ході бою ворог зазнав суттєвих втрат. Наші бійці знищили щонайменше 12 окупантів, БТР 82А та захопили полоненого. Виконавши завдання, група повернулась на правий берег Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-