Зеленський: російське керівництво готується до реваншу, накопичує сили

Зеленський: російське керівництво готується до реваншу, накопичує сили

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголошує, що російське керівництво зараз накопичує сили і готується до реваншу, але має програти.

Про це він зазначив під час спільної з Президентом Фінляндії Саулі Нііністьо пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поінформував пана Президента щодо ситуації на полі бою, розрахунків росії на найближчий час. Очевидно, що російське керівництво готується до реваншу, накопичує сили, але також очевидно, що держава-терорист повинна програти", - підкреслив Зеленський.

Він розповів, що обговорив з фінським колегою, що саме потрібно Україні на полі бою, аби завдати поразки країні-агресору.

Читайте також: рф кинула десятки тисяч мобілізованих в Україну, проте це мало що змінило – CNN

"У такому контексті ми обговорювали й участь Фінляндії в коаліції країн з питання надання Україні сучасних західних танків. Ми дякуємо за підтримку це зробити, такий внесок в перемогу для нас дуже важливий", - сказав Президент.

Читайте також: Захід має допомогти Україні здобути перемогу вже цьогоріч – Джонсон

Як повідомлялося, Президент Фінляндії Саулі Нііністьо прибув в Україну та зустрівся з Президентом Володимиром Зеленським.

Міністерство оборони Фінляндії 20 січня заявило про надання Україні дванадцятої партії військової допомоги вартістю понад 400 мільйонів євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-