На всій лінії узбережжя Чорного моря забезпечена протидесантна оборона — ОК «Південь»

На всій лінії узбережжя Чорного моря забезпечена протидесантна оборона — ОК «Південь»

Укрінформ
Від початку повномасштабного вторгнення росії на всій лінії узбережжя Чорного моря, зокрема, на Одещині і Миколаївщині, забезпечено протидесантну оборону та заміновані підступи з моря.

Про це повідомив командувач військ Оперативного командування «Південь» генерал-майор Андрій Ковальчук, передає Укріфнформ із посиланням на Міноборони.

"Наше завдання — не залишити шансу противнику на реалізацію злочинних планів. Задум висадити свій десант росіяни з 24 лютого 2022 року так і не змогли реалізувати. Це було б для них самогубством, Ми тримаємо напоготові сили протидії і готові застосувати зброю, саме тому ворожі кораблі тримаються віддалено, поза зоною ураження. Також для них підготовлено заміновані підступи з моря", - сказав він.

Читайте також: Кінбурнська коса поки залишається лінією фронту – Південь

Ковальчук запевнив, що Сили оборони півдня не дозволили російським загарбникам висадитися на початку вторгнення, не дадуть їм цього зробити і тепер.

Як повідомляв Укрінформ, у Чорному морі зберігається стабільність, оскільки застосування положень конвенції Монтре не дало йому перетворитися на територію суперництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-