росія готує різні сценарії ймовірного наступу – ГУР Міноборони

росія готує різні сценарії ймовірного наступу – ГУР Міноборони

Укрінформ
Агресор готує різні сценарії нового ймовірного наступу і займається дезінформацією,  роблячи вкиди щодо тих чи інших напрямків.

Про це в ефірі 24 каналу розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Укрінформ.

“Сценарії і напрямок нападу можуть бути не один, і так само ворог готує різні сценарії й частково займається дезінформацією, роблячи вкиди через різні інструменти щодо тих чи інших напрямків, щоб десь нас дезорієнтувати. Від досить екзотичних, наприклад десант на Одесу, тому що це виглядає дещо суїцидальним напрямком для ворога. Так само, коли постійно обговорюється тема білорусі. Станом на сьогодні немає сформованих ударних угруповань, немає загрози сьогодні залучення білорусі до повномасштабного вторгнення на боці росії проти України. Проте, це також безумовно ризик, на який ми повинні зважати”, – сказав Юсов. 

Читайте також: путін доручив герасимову до березня захопити Донбас - розвідка

Він додав, що в цілому президент рф володимир путін не відмовився від своєї стратегічної мети – геноцидної війни на знищення українського народу та української держави. “А це означає, що нам потрібно більше підтримки, більше зброї, більше санкцій проти путіна і, безумовно, готуватися до подальшої деокупації українських територій та звільнення України від загарбників. Всі ці сценарії Україною так само відпрацьовуються”, – сказав Юсов. 

Як повідомляв Укрінформ, Головне управління розвідки Міністерства оборони України попередило, що найближчим часом очікується комплексне та масштабне вкидання ворогом фейкових новин із залученням усього спектра сучасних інформаційних засобів. Мета – підрив довіри до України з боку західних партнерів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-