Цей тиждень буде активним з точки зору української дипломатії – Президент

Цей тиждень буде активним з точки зору української дипломатії – Президент

Відео
Укрінформ
Цей тиждень стане дуже активним з точки зору української дипломатії.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у своєму зверненні до співвітчизників, передає Укрінформ.

Відео: ОП

«Від завтрашнього дня цей тиждень стане ще більш активним з точки зору нашої дипломатії. Почне роботу форум у Давосі – Україну почують на цьому глобально важливому майданчику», - сказав Зеленський.

Читайте також: Дуда і Моравецький у Давосі переконуватимуть надати більше допомоги Україні

За його словами, наприкінці тижня має відбутися чергове засідання у форматі «Рамштайну». «Очікуємо принципових рішень від коаліції наших партнерів. Заплановано й важливі двосторонні переговори. Кожен день нашого дипломатичного марафону приносить Україні цілком конкретні оборонні плоди», - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, ВЕФ у Давосі триватиме до 20 січня. Участь у цьогорічному форумі під гаслом «Співпраця у фрагментованому світі» братиме рекордна кількість глав держав та урядів – 52. Загалом очікується понад 2700 представників зі 130 країн. Україну представлятиме делегація високого рівня. На сайті ВЕФ анонсовані виступи, зокрема, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака (19 січня), першого віцепрем'єр-міністра – міністра економіки Юлії Свириденко (17-18 січня), голови НАК «Нафтогаз України» Олексія Чернишова (17 січня).

Читайте також: Столтенберг зустрінеться з Резніковим на полях «Рамштайну»

Президент Володимир Зеленський, як раніше заявив його прессекретар Сергій Никифоров, братиме участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі дистанційно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-