Президент: Доля понад 30 людей у Дніпрі наразі невідома

Президент: Доля понад 30 людей у Дніпрі наразі невідома

Відео
Укрінформ
У Дніпрі триває розбір завалів. Рятувальники борються за життя кожної людини.

Про це у відеозверенні сказав Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

«Сьогодні весь день отримую доповіді з Дніпра. Там продовжується розбір завалів. Залучені всі необхідні служби, і я дякую всім, хто здійснює рятувальну операцію! Дякую працівникам ДСНС, поліції та Національної гвардії, комунальних служб, нашим лікарям, усім волонтерам і звичайним дніпрянам, які допомагають!" - сказав Зеленський.

Він повідомив, що наразі невідома доля понад 30 людей.

"Станом на цей час залишається невідомою доля більше 30 людей, які могли бути в будинку на час влучання ракети терористів. Десятки людей вдалося врятувати з-під завалів, серед них – шестеро дітей. Ми боремось за кожну людину! І рятувальна операція триватиме стільки, скільки буде хоч найменший шанс врятувати життя. На зараз в переліку загиблих – 30 людей, в тому числі одна дитина – дівчинка, їй було 15 років. Є повідомлення про те, що двоє дітей залишились сиротами – їхні батьки серед загиблих. Мої співчуття всім, хто втратив своїх рідних…" - сказав глава держави.

Він також додав, що цей черговий терористичний акт рф вже отримав реакцію людей як в Україні, так і за її межами.

"За час, що минув після цієї ракетної атаки, Україна почула слова співчуття і підтримки від багатьох лідерів, суспільних діячів, журналістів і звичайних людей з різних країн світу. Я дякую кожному, хто не залишився байдужим! Це дуже важливо – що нормальні люди об’єднуються у відповідь на терор», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Ракетна атака по Дніпру забрала 30 життів, під завалами можуть перебувати до 40 людей

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі під завалами будинку, куди влучила ракета рф, знайшли ще одного загиблого. Таким чином, атака забрала життя вже 30 людей. Під завалами можуть перебувати ще від 30 до 40 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-