росіяни обстріляли приміщення Червоного Хреста і дитячий центр у Херсоні, є поранені

росіяни обстріляли приміщення Червоного Хреста і дитячий центр у Херсоні, є поранені

Фото
Укрінформ
Війська рф обстріляли в Херсоні будинок, де працюють представники міжнародної організації Червоний Хрест, виникла пожежа.

Про це повідомив у Телеграмі заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко, передає Укрінформ.

«Херсон. Окупанти обстріляли місто. Ворожі снаряди уразили приміщення, де працюють представники Червоного Хреста. Через обстріл виникла серйозна пожежа. Працюють рятувальники», - поінформував Тимошенко.

Наразі інформації про постраждалих немає. Тимошенко наголосив, що ворог знав, куди саме поцілить.

«Ворог знав, куди завдає удар. Під час обстрілу цієї ж будівлі в середині грудня загинула волонтерка та член загону швидкого реагування Червоного Хреста Вікторія Яришко», - зазначив заступник голови ОП.

Читайте також: У районі Соледара та Бахмута відбулися 32 боєзіткнення, ворог втратив 119 бійців

Окрім цього, як повідомив у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, під удар потрапили дитячий реабілітаційний центр, приватні та багатоквартирні будинки, поранення дістали семеро людей.

«Херсон знову під масованою атакою рашистів – ворог атакує цивільну інфраструктуру та обʼєкти критичної інфраструктури. На цю годину відомо про 7 поранених через російські обстріли Херсона, з них один знаходиться у важкому стані. Усіх постраждалих госпіталізовано до медичних закладів, де лікарі надають їм необхідну допомогу», - йдеться у повідомленні.

За даними Янушевича, ворог поцілив в центр реабілітації дітей з інвалідністю. У будівлі вибито вікна та двері, пошкоджено стіну. Російські снаряди впали поруч з приміщенням студентського гуртожитку. Обстріляли війська рф також приватні та багатоквартирні будинки.

«Атакували й обʼєкт критичної інфраструктури. Будівля підприємства та прилегла територія зазнала руйнувань», - повідомив начальник ОВА.

Читайте також: росіяни обстріляли Херсон, є поранені

Як повідомлялося, 15 січня війська рф обстріляли лікарню у Херсоні.

Фото: Кирило Тимошенко, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-