рф планує найближчим часом перевести економіку на воєнні рейки - розвідка

рф планує найближчим часом перевести економіку на воєнні рейки - розвідка

Укрінформ
росія готується до довготривалої війни та переходу економіки на воєнні рейки, оскільки план бліцкригу не вдався.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Укрінформ.

“Вся концепція так званої спеціальної воєнної операції, насправді просто брутальне вторгнення в Україну, полягає в тому, що путін планував, що все має бути швидко, і всі сили і засоби противника, весь план СВО — це був план швидкої війни, скажімо так, захоплення України. Цього не вийшло. Плану довготривалої війни на виснаження довгий час у путіна не було. І останні місяці спостерігаємо, що є розуміння, що план бліцкригу не вдався і необхідно переходити на воєнні рейки, необхідно змусити російське суспільство жити з думкою, що власне війна — це надовго. Так, вони мобілізують всі резерви, всі засоби, захмарні військові бюжети. Ми вже скоро побачимо інші засоби економічного характеру воєнної економіки на терирії рф. Безумовно це те, до чого готується путін”, - сказав Юсов.

Читайте також: росія планує використати українських журналістів для проведення ІПСО - розвідка

Він зазначив, що путін і надалі продовжуватме втягувати у повномасштабну війну білорусь, яка поки що використовується росією як хаб для підготовки російських військових, передачі боєприпасів та відтягування частини українських сил та засобів на кордон з білоруссю.

Раніше в ГУР Міноборони висловили думку, що намагання рф залучити всі військові ресурси на продовження війни в Україні і нещодавнє призначення начальника генерального штабу зс рф герасимова новим командувачем окупаційних військ свідчать не лише про військові невдачі росії, а й про підготовку рф до продовження широкомасштабної довготривалої війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-