москва усвідомлює, що наступ на Соледар обійшовся їй дуже дорого - Держдеп

москва усвідомлює, що наступ на Соледар обійшовся їй дуже дорого - Держдеп

Укрінформ
Ситуація довкола Соледара продовжує залишатися складною, однак у кремлі вже зрозуміли, що наступ на це українське місто коштував їм дуже дорого.

Про це на пресбрифінгу у Вашингтоні сказав заступник речника Держдепартаменту США Ведант Пател, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Очевидно, що російська багатомісячна кампанія призвела до надзвичайних, величезних втрат особового складу. Тисячі непідготовлених і погано екіпірованих російських призовників були вбиті», - зазначив представник Держдепу в коментарі щодо ситуації на фронті в Україні.

Він підкреслив, що цей наступ обійшовся росіянам дорого: «Сам кремль визнав, що його рішення атакувати Соледар обвйшлося у високу ціну».

Читайте також: Резніков - про бої в Соледарі: росіяни щодня втрачають убитими й пораненими до 500 осіб

У цьому контексті представник зовнішньополітичного відомства додав, що США продовжать тісно консультуватися з українськими партнерами та оцінювати ситуацію.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Генерального штабу ЗСУ, бої за Соледар тривають. При цьому ворог щільно атакує Бахмутський напрямок, завдавши за добу ударів по 11 населених пунктах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-