Важка битва за Донеччину триває - Зеленський

Важка битва за Донеччину триває - Зеленський

Відео
Укрінформ
Важка битва за Донеччину триває, ворог зосередив свої найбільші сили саме на цьому напрямку, але Сили оборони й безпеки стійко виконують поставлені завдання.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

“Важка битва за Донеччину триває, битва за Бахмут і Соледар, за Кремінну, за інші міста й села сходу нашої держави триває. Хоч ворог і зосередив найбільші свої сили саме на цьому напрямку, наші воїни – Збройні Сили України, усі сили оборони й безпеки – захищають державу”, - відзначив Президент.

Він подякував кожному солдату, сержанту, офіцеру, які хоробро і стійко виконують поставлені завдання.

Також глава держави висловив подяку бійцям підрозділу “Кракен“ за рішуче знищення ворога в районі Соледара та воїнам Інтернаціонального легіону ГУР МО та підрозділу “Шаман“, які мужньо обороняють Бахмут.

“324 дні повномасштабної війни, а як все змінилося для росії... Вони там уже гризуться між собою за те, кому приписати якесь тактичне просування. Це чіткий сигнал невдачі для ворога. І це ще один стимул нам усім, щоб більше тиснути на окупанта і щоб завдавати ворогу більших втрат. Дякую всім, хто це забезпечує як на передовій, так і на всіх інших наших фронтах”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Резніков - про бої в Соледарі: росіяни щодня втрачають убитими й пораненими до 500 осіб

Президент відзначив працівників Служби зовнішньої розвідки України - “тих, хто працює зазвичай зовсім непомітно. І про кого небагато говорять. Але вони реально наближають дуже вагомі рішення партнерів для України, для наших оборонців". Він також висловив подяку всьому особовому складу Служби безпеки України, “чиї результати в боротьбі, зокрема, проти колаборантів і диверсантів суспільство бачить”.

“Кожен крок держави в національному захисті ретельно готується, і це дає нам законні та справедливі результати. Дає нам реальне посилення нашої незалежності, усіх її аспекті”, - підкреслив глава держави.

Читайте також: Президент: Нам вдалося суттєво посилити рішучість партнерів щодо постачання зброї

Як повідомляв Укрінформ, в Генштабі 13 січня заявили, що на Бахмутському напрямку ворог завдав ударів по 11 населених пунктах. Бої за Соледар тривають.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-