Зеленський зібрав засідання Ставки - говорили про Бахмут і Соледар

Зеленський зібрав засідання Ставки - говорили про Бахмут і Соледар

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у четвер провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача щодо ситуації на фронті, зокрема в Бахмуті й Соледарі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

«Були заслухані доповіді щодо актуальної обстановки на основних напрямках фронту та можливих дій ворога. Окремо учасники зупинилися на ситуації на найгарячіших ділянках – у Бахмуті та Соледарі. Було наголошено на важливості оперативного та безперебійного забезпечення потреб підрозділів, які захищають цей напрямок, усіма необхідними засобами та боєприпасами», - поінформували в ОП.

Крім того, члени Ставки розглянули питання зміцнення сил оборони за допомогою техніки та озброєння, які надходять від партнерів.

За даними ОП, у засіданні взяли участь міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, голова Служби зовнішньої розвідки України Олександр Литвиненко, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський та командувачі військ оперативних напрямків, секретар РНБО Олексій Данілов та керівник Офісу глави держави Андрій Єрмак.

Читайте також: На засіданні Ставки обговорили ситуацію на Донеччині й Луганщині – Зеленський

До засідання Ставки також долучилися міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, віцепрем'єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, міністр фінансів Сергій Марченко, інші члени уряду, т.в.о. голови СБУ Василь Малюк та інші очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-