Зеленський: «господарям росії» має стати зрозуміло, що жодна ескалація їм не допоможе

Зеленський: «господарям росії» має стати зрозуміло, що жодна ескалація їм не допоможе

Укрінформ
російська федерація збирає сили для чергової ескалації, тому вільний світ має зробити все необхідне для зупинки російської агресії та поразки держави-терориста.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

Відео: ОП

«Вільний світ має все необхідне, щоб зупинити російську агресію й привести державу-терориста до історичної поразки. І це важливо не тільки для нас. Це важливо для глобальної демократії, для всіх тих, хто цінує свободу. Тим паче це важливо зараз, коли росія ще й збирає сили для чергової ескалації», - сказав Президент.

Читайте також: Вільний світ має допомогти зупинити агресію рф та привести її до історичної поразки - Президент

Він наголосив, що Україна разом із партнерами має зробити і робить усе, щоб уже зараз «господарям росії» стало зрозуміло, що жодна їхня ескалація їм не допоможе.

Зеленський переконаний, що поразка російської агресії має залишатися безальтернативною попри всіх і все, кого й що росія буде намагатися кинути в бій.

Глава держави розповів, що росія не рахує своїх людей, не жаліє місцевих і не зупиняється перед будь-якою злочинною активністю.

«Цьому можна – і треба! – протиставити лише новий рівень сучасної військової техніки, яку може отримати Україна від партнерів. Я дякую всім лідерам, які нам допомагають, за розуміння, що саме зараз настав час для нових потужних рішень, для нової потужної підтримки», - наголосив Президент.

Читайте також: Війна з росією: поліція виявила 16 502 загиблих у десяти областях

Зеленський проінформував, що з кінця грудня після візиту у США провів уже близько 30 переговорів із лідерами та представниками держав-партнерів.

«І буквально відчувається щодня, як рішучості світу подолати російську агресію стає дедалі більше», - запевнив він.

Як повідомляв Укрінформ, США й Німеччина оголосили про готовність надати Україні системи протиповітряної оборони Patriot.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-