Модернізація танків для України: чеська Excalibur Army інвестує €27 мільйонів у новий цех

Модернізація танків для України: чеська Excalibur Army інвестує €27 мільйонів у новий цех

Укрінформ
Чеська збройова компанія Excalibur Army інвестує понад 27 мільйонів євро в будівництво ще одного виробничого цеху і встановлення нових технологій на заводі у Штернберку у зв'язку з попитом на військову техніку, що зростає.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Radio Prague International.

Компанія, що входить до інженерно-збройового холдингу Czechoslovak Group (CSG), нещодавно виграла контракт на модернізацію майже сотні танків Т-72, яка фінансується США та Нідерландами в рамках військової допомоги Україні. Торік компанія також модернізувала танки Т-72 для української армії.

Модернізовані Т-72 мають потужніший двигун, нові системи зв'язку, цифрової діагностики, сучасні системи прицілювання, а також додаткову динамічну броню. Щомісяця компанія здатна оновлювати до п'яти танків.

Читайте також: Як чеська Excalibur Army модернізує танки для України

Минулого року компанія Excalibur Army поставила в Україну близько 100 одиниць військової техніки, зокрема модернізовані танки Т-72, артилерійські системи, ракетні установки та БМП.

Як повідомлялося, Чехія передасть Україні відновлені та модернізовані танки Т-72 та ремонтно-евакуаційні машини TATRA TREVA 30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-