Зеленський: Світ знову побачив цими днями, що росія бреше

Зеленський: Світ знову побачив цими днями, що росія бреше

Відео
Укрінформ
Цими днями світ знову побачив, що росія бреше навіть тоді, коли сама привертає увагу до ситуації на фронті.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Світ знову побачив цими днями, що росія бреше навіть тоді, коли сама ж своїми заявами привертає увагу до ситуації на фронті. російський обстріл Херсона запалювальними боєприпасами – одразу після Різдва. Удари по Краматорську та інших містах Донбасу – саме по цивільних об’єктах і саме тоді, коли в москві звітували про нібито «мовчання» їхньої армії. Чергові погрози російських посадовців Європі та світу. Усе це тоді, коли у москві щось там розповідали про нібито «перемир’я», - зазначив Президент.

Глава держави висловив переконання, що жодна спроба росії маніпулювати дипломатією та політикою ніколи не спрацює.

«Тільки посилення України, тільки успіхи України, тільки відновлення територіальної цілісності України, тільки повернення всіх наших людей з російської неволі є гарантіями відновлення миру», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Гуманітарна місія ООН потрапила під обстріл на Запоріжжі під час «різдвяного перемир'я»

Як повідомлялося, російські пропагандистські медіа повідомили, ніби путін нібито доручив запровадити з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня «режим припинення вогню» по всій лінії бойового зіткнення в Україні.

За даними Генштабу ЗСУ, попри це протягом минулої доби противник завдав дев'ять ракетних і три авіаційні удари та здійснив 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема по цивільній інфраструктурі, унаслідок чого є загиблі серед мирного населення.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-