Бахмут і Соледар залишаються одними з найкривавіших місць на фронті – Президент

Бахмут і Соледар залишаються одними з найкривавіших місць на фронті – Президент

Укрінформ
Ситуація на фронті залишається складною, найважче в Бахмуті та Соледарі, але українська армія перекидає додаткові підрозділи для зміцнення там оборони.

Про це у своєму зверненні заявив Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

«Тривають важкі бої на Луганщині й Донеччині – кожна гаряча точка на цих напрямках добре відома. Бахмут тримається попри все. І хоча більша частина міста зруйнована російськими ударами, наші воїни відбивають там постійні спроби російських наступів. Соледар тримається. Хоча там іще більше руйнувань, і дуже тяжко», – зауважив Президент.

Відео: ОП

Він підкреслив, що ці міста залишаються одними з найбільш кривавих місць на фронті.

Також Зеленський повідомив, що сьогодні командувач напрямку, генерал Сирський, об’їхав війська, які обороняються на підступах до Бахмута і Соледара. Він відзначив бійців нагородами за стійкість. На місці організовував кроки, що необхідні для зміцнення оборони. Зокрема, перекидання додаткових підрозділів. І посилення вогню по загарбниках.

Читайте також: Кінбурнська коса поки залишається лінією фронту – Південь

«Треба розуміти, що всі наші позиції, всі наші дії в обороні взаємопов’язані, і від стійкості та ефективності дій у кожній точці фронту залежить стійкість та ефективність дій на фронті загалом», – резюмував Зеленський.

Як повідомлялося, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 8 січня 2023 року ліквідували близько 111 тисяч 170 російських агресорів, за минулу добу - 430 осіб.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-