Не буде тривалого миру, якщо тиранія візьме гору над свободою – Столтенберг

Не буде тривалого миру, якщо тиранія візьме гору над свободою – Столтенберг

Укрінформ
Союзники по НАТО продовжуватимуть підтримувати Україну та постачати їй більше зброї, тому що не може бути тривалого миру, якщо тиранія переможе свободу.

Як повідомляє Укрінформ, про це у четвер в Осло під час виступу на щорічній конференції Норвезької конфедерації підприємців заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

«Зброя (її постачання – ред.), де факто, є шляхом до миру… Не може бути тривалого миру, якщо утиски і тиранія візьмуть гору над свободою й демократією», - сказав Столтенберг.

Керівник НАТО наголосив на важливості підтримки України та закликав союзників по Альянсу більше інвестувати в оборону, позбавитися залежності від тоталітарних режимів та стояти разом на захисті свободи й демократії.

Читайте також: Країни НАТО обговорять план видатків на оборону - Столтенберг

Як повідомлялося, раніше генеральний секретар НАТО заявив, що країни-союзниці обговорять та переглянуть цільові показники витрат на оборону впродовж найближчих місяців, оскільки деякі з них розглядають поточний цільовий «поріг» у 2% від ВВП як мінімально можливий обсяг оборонних витрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-