Загарбники посилюють репресії на Луганщині - шукають «навідників»

Загарбники посилюють репресії на Луганщині - шукають «навідників»

Укрінформ
У звʼязку з влучними точковими ударами ЗСУ по базах розташування військ рф на Луганщині загарбники посилюють репресії, шукаючи «навідників» серед місцевого населення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Ворог посилює репресивну машину, сподіваючись, що якщо депортує або затримає якомога більше місцевого населення, то удари припиняться... росіяни заблокували село Титарівка (Луганська область) на виїзд та в’їзд та затримали десятки місцевих у підозрі в роботі на ЗСУ», - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що цей населений пункт лежить поруч із селом Половинкине, де загарбники також репресували місцеве населення.

Читайте також: росіяни мають значні втрати на Луганщині - шпиталі переповнені пораненими

«росіяни не розуміють, що майже кожен місцевий житель розцінює їх як ворога, що вкупі з розвідданими, набутими іншими шляхами, та сучасною технікою ураження робить окупантів приреченими на смерть», - наголошують у Центрі національного спротиву. 

Як повідомляв Укрінформ, у Луганській області російські загарбники заблокували село Половинкине поблизу Старобільська для проведення «фільтраційних заходів». Причиною стали успішні влучання по позиціях військ рф, тож місцеве населення звинувачують у допомозі ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-