На Бахмутському напрямку українські бійці відбили штурм і захопили позиції ворога

На Бахмутському напрямку українські бійці відбили штурм і захопили позиції ворога

Фото
Укрінформ
На Бахмутському напрямку бійці Державної прикордонної служби спільно із військовими Збройних сил України відбили ворожий штурм і в результаті контратаки захопили позиції противника, у ході бою українські захисники ліквідували дев’ять російських військових, ще близько 20 загарбникам завдали поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ.

«російські загарбники продовжують наступ на Бахмут. У цьому місті-фортеці разом з побратимами з Сил оборони України утримують позиції й підрозділи Держприкордонслужби», — зазначили в ДПСУ.

Повідомляється, що під прикриттям артилерії ворожі штурмовики спробували захопити одну з передових позицій українських захисників. Артналіт прикордонники перечекали в укриттях, а під час наближення піхоти противника відкрили вогонь.

Читайте також: На Бахмутському напрямку ЗСУ знищили два склади боєприпасів ворога

У результаті спроба штурму російських військ провалилася. Зазнавши втрат, ворог почав тікати.

«Побачивши панічний відхід загарбників українські «зелені берети» спільно з воїнами ЗСУ контратакували. Стрімкою атакою наші бійці «на плечах» ворога зайняли їх позиції, а противник продовжив відхід у глибину», — повідомили в Держприкордонслужбі.

За даними ДПСУ, станом на цей час Сили оборони просунулися на 300 метрів і закріплюються на нових позиціях.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ станом на кінець грудня, Сили оборони України продовжували стримувати російських загарбників на сухопутній ділянці загальною протяжністю 3786 км, при цьому активна лінія фронту становила 1500 км.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-