Обстріл льодової арени у Дружківці став черговим зізнанням держави-терориста - Президент

Обстріл льодової арени у Дружківці став черговим зізнанням держави-терориста - Президент

Укрінформ
Обстріл військами рф льодової арени «Альтаїр» у Дружківці можна розцінювати як зізнання у тому, заради чого росія прийшла на Донбас.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні до співвітчизників, передає Укрінформ.

«російська ракета проти «Альтаїра» в Дружківці – це чергове зізнання держави-терориста. Зізнання, з чим вона прийшла на Донбас і що ми звідти обовʼязково виженемо. Смерть на Донбасі не запанує, і маємо зробити все, щоб викинути її триколор із Донбасу та інших земель України», - сказав Зеленський.

Він нагадав, що льодова арена «Альтаїр», в яку поцілила ракета, почала працювати ще до війни, коли до приходу росії Донбас мав нормальне життя. Там тренувалися діти, працювала дитяча спортивна школа, відбувалися хокейні змагання.

«Там люди займалися спортом, святкували й просто раділи життю. Краматорськ, Словʼянськ, Костянтинівка, Бахмут, Покровськ, Донецьк, Торецьк та інші міста й села Донбасу – всі знали, що це за арена, і багато хто там бував. Минулого року її використовували для збору та розподілу гуманітарної допомоги», - резюмував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок ворожого удару в Дружківці зруйновано льодову арену, пошкоджено будівлі МАН, автовокзал, церкву, житловий будинок.

Фото: hcdonbass.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-