Україні й після перемоги може загрожувати атака з боку рф - Буданов

Україні й після перемоги може загрожувати атака з боку рф - Буданов

Укрінформ
Перемога України у війні, а це вихід Збройних сил України на кордони станом на 1991 рік, не може убезпечити Україну від подальших обстрілів з боку росії.

Про це заявив голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

"Практична площина - на початку вихід на адмінкордон 91-го року, далі вже все інше. Коли ми вийшли на межі 91-го року, можна як після закінчення Другої світової війни 9 травня відзначати, ну, у нас буде якась інша дата ", - сказав він.

Читайте також: Буданов розповів, скільки і яких ракет залишилось у росіян

Буданов зазначив, що це все ж таки не є закінченням всіх процесів війни. На його думку, вже після перемоги Україна рф може запускати кілька ракет на місяць.

"Чи зупинить росія свій терор? Вони ж можуть далі робити прикордонні обстріли та запускати 2-3 ракети на місяць... досить багато питань", - сказав глава ГУР.

Читайте також: Україна чекає на поставки передової зброї — Буданов

Він також зазначив, що після перемоги з'являться й інші питання, з якими необхідно буде розібратися.

"Далі ж треба відновлювати країну, дати відповідь, що робити з людьми, які вісім років жили в окупації, що робити з тими, хто воював проти", - додав він.

Як раніше повідомляло агентство, російське керівництво ухвалило рішення про початок нової хвилі мобілізації з 5 січня через великі втрати на фронті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-