росія планує розпочати нову хвилю мобілізації 5 січня — Буданов

росія планує розпочати нову хвилю мобілізації 5 січня — Буданов

Укрінформ
російське керівництво ухвалило рішення про початок нової хвилі мобілізації з 5 січня через великі втрати на фронті.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв'ю ВВС сказав керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

“росіяни мають дуже величезні проблеми з комплектуванням вже існуючих підрозділів через величезні втрати у бойових діях. При формуванні нових підрозділів їм також не вистачає живої сили. Виходячи з цього, вони зараз розглядають та вже прийняли для себе рішення, щоб із 5 січня розпочати чергову хвилю мобілізації. Чи оголосять вони про це саме 5 чи 9 січня - в принципі, це нічого не змінить. Їм доведеться розпочинати нову хвилю мобілізації. Це ще враховуючи той факт, що мобілізація, яку вони начебто закінчили, нікуди не поділася. Вона продовжується і станом на зараз мобілізують повним ходом людей на війну”, - повідомив Буданов.

Читайте також: Загарбники проводять приховану мобілізацію в Генічеську - Хлань

На запитання щодо рівня підготовки мобілізованих та їх оснащення керівник української розвідки зазначив, що якісно нова хвиля не відрізнятиметься від попередньої.

Як повідомлялось, у листопаді військово-політичне керівництво рф підготувало документ “Висновки війни з НАТО в Україні”, у якому йдеться про необхідність мобілізації 5 млн росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-