Ракетний обстріл Харкова: кількість загиблих зросла до трьох

Ракетний обстріл Харкова: кількість загиблих зросла до трьох

Фото
Укрінформ
Правоохоронці розпочали провадження щодо ворожих ракетних обстрілів у Харківській області, внаслідок яких загинуло троє людей.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Чугуївської, Куп’янської та Харківської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, 29 грудня близько 14:10 загарбники нанесли ракетний удар по об‘єкту критичної інфраструктури у Чугуївському районі. Загинули двоє працівників підприємства, ще одного поранено. За попередньою інформацією, ворог обстріляв населений пункт крилатою ракетою Х-101 з території Бєлгородської області російської федерації.

Близько 13:00 російські військові здійснили артилерійський обстріл приватного житлового сектору у Куп‘янську, загинув місцевий житель.

Читайте також: У Харкові внаслідок ударів дронами близько тисячі будинків залишилися без опалення

Під ворожий обстріл потрапило і село Котляри. Є пошкодження на території одного з підприємств. За попередньою інформацією, загарбники здійснили обстріл з комплексу "Іскандер – К" крилатою ракетою типу "9м 728 Р-500".

Як повідомляв Укрінформ, 29 грудня в Україні під час ранкової атаки російські ракети уразили 10 областей, унаслідок обстрілу пошкоджено 28 різних об’єктів, травмовано 5 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-