У Харкові внаслідок ударів дронами близько тисячі будинків залишилися без опалення

У Харкові внаслідок ударів дронами близько тисячі будинків залишилися без опалення

Укрінформ
У Харкові внаслідок ударів безпілотними апаратами Shahed близько тисячі будинків залишилися без опалення.

Про це повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини» начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

«У Харкові внаслідок учорашніх ударів біля тисячі будинків залишилися без опалення. Робимо все можливе, щоб у найкоротший час відновити подачу тепла», - сказав Синєгубов.

За його словами, удари війська рф нанесли безпілотниками Shahed, більшість із яких вдалося збити. А сьогодні практично в ті ж об’єкти вони били ракетами – С-300 і, можливо, іншими видами, це з’ясовується.

«Чотири ракети з початку дня влучили в нашу критичну інфраструктуру. Це підприємства теплової енергетики та електрогенерації. Вдруге тривога лунала після 14 години, так само були завдані удари по підприємствах енергетики в Чугуївському районі. І по місту Харкову удари повторилися, це, умовно кажучи, підстанції. Зараз усі служби працюють у посиленому режимі для того, щоб проаналізувати руйнування та оперативно ліквідувати», - зазначив начальник ОВА.

Він підтвердив, що одна з ракет влучила в болото.

Як уточнила речниця ОВА Олена Шаповал, під час третього обстрілу Харкова – близько 16 години – війська рф, імовірно, застосували ракету Х-59. «Повторне влучання в об’єкт критичної інфраструктури, на місці працює слідчі органи. Пожежі немає, ступінь руйнувань уточнюється. Без постраждалих», - зазначила Шаповал.

Читайте також: У Харкові призупинив роботу метрополітен

Як повідомлялося, 29 грудня близько 9 ранку війська рф ударили чотирма ракетами С-300 по інфраструктурних об’єктах у Немишлянському та Основ'янському районах Харкова. А близько 14.40 під ударом опинилася інфраструктура Індустріального району.

Також удари наносилися по інфраструктурних об’єктах в області. В результаті удару по Чугуївському району загинули двоє працівників об’єкту критичної інфраструктури, ще один зазнав поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-