У Чорному морі росія тримає три носії «Калібрів», проте ракети відсутні

У Чорному морі росія тримає три носії «Калібрів», проте ракети відсутні

Укрінформ
У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають шість російських кораблів, з яких три носії крилатих ракет «Калібр», проте ракет на них немає.

Як передає Укрінформ, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Телеграмі.

«У Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться до 6 ворожих кораблів, з яких 3 носії крилатих ракет «калібр», загальний залп - 0 ракет; в Азовському морі на бойовому чергуванні знаходиться 2 ворожих кораблі; в Середземному морі – 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет «калібр» загальний залп – 72 ракети», - ідеться в повідомленні/

За добу в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 12 суден, з них 5 суден рухались з протоки Босфор; до Чорного моря – 10 суден, з них 3 судна продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

росія продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Читайте також: Над Чорним морем збили п'ять ворожих ракет - Кім

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, Сили оборони України під час ранкової атаки 29 грудня знищили 54 крилаті ракети з 69 випущених росіянами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-