Співробітниці Міграційної служби, яка працювала на росіян, повідомили про підозру

Співробітниці Міграційної служби, яка працювала на росіян, повідомили про підозру

Укрінформ
За матеріалами Служби безпеки України повідомили про підозру в державній зраді колишній співробітниці Міграційної служби, яка добровільно перейшла на бік ворога.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомило 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

«Встановлено, що 35-річна жителька Старобільського району, яка раніше працювала в українській правоохоронній системі, після захоплення ворогом півночі Луганської області зрадила присязі. Вона добровільно пішла на службу до створеного окупантами «Міловського відділення міграційної служби мвд лнр». Правопорушниці повідомлено про підозру за ч. 2 ст.111 Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Наразі незаконно створена структура реалізує окупаційну політику рф щодо примусового нав’язування російського громадянства жителям тимчасово окупованих територій України.

Читайте також: За держзраду судитимуть ще вісьмох кримських суддів

Державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк 15 років або довічним ув’язненням, з конфіскацією майна.

Документування протиправної діяльності здійснювалося співробітниками ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та Луганського управління ДВБ Національної поліції України під процесуальним керівництвом Луганської обласної прокуратури.

Як повідомлялося, Служба безпеки України викрила на Луганщині вже більше двох сотень колаборантів, а також близько пів сотні колишніх співробітників українських правоохоронних органів, переважно поліцейських та працівників прокуратур різного рівня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-