росіяни за добу атакували шість регіонів України - зведення ОВА

росіяни за добу атакували шість регіонів України - зведення ОВА

Укрінформ
Армія російської федерації за добу здійснила атаки на шість областей України.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 понеділка, 26 грудня.

У Сумській області ворог минулої доби випустив одну міну по Середино-Будській громаді, ввечері ще чотири. Люди не постраждали.

Читайте також: Війська рф за добу обстріляли із мінометів дві громади на Сумщині

У Запорізькій області за минулу добу загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Новоандріївка, Верхня Терса, Степове, Гуляйполе, Чарівне, Дорожнянка, Новоданилівка, Мала Токмачка, Ольгівське, Щербаки, Полтавка, Малинівка, Білогір'я, Малі Щербаки, Плавні, Кам'янське.

Є руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів російської федерації. Детальна інформація щодо наслідків уточнюється.

У Харківській області минулої доби мінометних та артилерійських обстрілів ворога зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Землянки, Устинівка, Вільхуватка, Чугунівка, Новомлинськ та Кам’янка.

Читайте також: На Харківщині за добу росіяни обстріляли понад 12 населених пунктів

Також загарбники продовжують інтенсивні обстріли Куп’янського напрямку. Ворог завдав вогневого ураження по районах Дворічної, Кислівки, Котлярівки, Берестового та інших.

У Куп’янському районі в селищі Дворічна через ворожі обстріли було пошкоджено будинок, а також сталася пожежа на території господарчих споруд на площі 250 кв. м. Обійшлося без постраждалих.

За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, у Вовчанську госпіталізована 72-річна жінка, яка напередодні отримала осколкове поранення.

На Луганщині Збройні сили України відбили атаки загарбників в районах Новоселівського, Стельмахівки, Площанки, Невського і Червонопопівки.

Читайте також: путін може застосувати іранські ракети й дрони для знищення Patriot - ЗМІ

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог завдав вогневого ураження по районах Стельмахівки, Площанки, Діброви і Червонопопівки. Детальна інформація щодо наслідків з’ясовується. росіяни продовжують зазнавати значних втрат на Луганщині.

На Донеччині вночі росіяни обстрілювали Часовоярську та Мар'їнську громади, а також селища Яковлівка, Бахмутське, Роздолівка Соледарської громади.

Ворог постійно обстрілює Бахмут та Авдіївку. Детальна інформація щодо наслідків уточнюється.

Окрім цього, вчора вдень ворог завдав ракетного удару по Краматорську. Три ракети влучили у промислове підприємство, зруйновані цехи. Постраждалих немає.

За добу в Донецькій області двоє поранених цивільних.

Читайте також: На Дніпропетровщині ніч минула без сирен та ворожих атак втретє за 5,5 місяця

У Херсонській області, за інформацією Генерального штабу Збройних сил України, російські загарбники продовжують хаотичні обстріли мирного населення у звільнених містах та селах вздовж правого берега річки Дніпро.

Систематичних мінометних обстрілів зазнає місто Берислав. Також від обстрілів постраждала цивільна інфраструктура Херсона, Республіканеця, Тягинки, Зеленівки, Інженерного, Антонівки, Садового і Велетенського. Детальна інформація щодо наслідків ворожих обстрілів уточнюється.

Відносно спокійно, без обстрілів ніч минула в інших регіонах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-