На Харківщині за добу росіяни обстріляли понад 12 населених пунктів

На Харківщині за добу росіяни обстріляли понад 12 населених пунктів

Укрінформ
російські загарбники за добу обстрілювали з мінометів та артилерії населені пункти Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Минулої доби мінометних та артилерійських обстрілів ворога зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Землянки, Устинівка, Вільхуватка, Чугунівка, Новомлинськ та Кам’янка”, - написав він.

Синєгубов зазначив, що також загарбники продовжують інтенсивні обстріли Куп’янського напрямку. Ворог завдав вогневого ураження по районах населених пунктів Дворічна, Кислівка, Котлярівка, Берестове та інші.

У Куп’янському районі в селищі Дворічна через російські обстріли було пошкоджено будинок, а також сталася пожежа на території господарчих споруд на площі 250 кв. м. Обійшлося без постраждалих.

За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, у Вовчанську госпіталізована 72-річна жінка, яка напередодні отримала осколкове поранення.

Синєгубов додав, що продовжується гуманітарне розмінування області. За добу піротехніки Державної служби надзвичайних ситуацій знешкодили 49 вибухонебезпечних предметів.

“Наші військові надійно тримають позиції та ведуть запеклі бої з окупантами. Віримо в ЗСУ та нашу перемогу”, - повідомив він.

Читайте також: На Дніпропетровщині ніч минула без сирен та ворожих атак втретє за 5,5 місяця

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 25 грудня, ворог завдав авіаційного та п'ятьох ракетних ударів, здійснив понад 40 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Натомість українські ракетники й артилеристи уразили 9 пунктів управління, два райони зосередження живої сили та два інші важливі об’єкти противника.

Фото: Харківська ОВА, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-